avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Venit brut ultimele 6 luni
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Venit brut ultimele 6 luni

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
pana in data de 10 iulie am fost in concediu de crestere a copilului;am incetat suspendarea contractului, dar cum sunt insarcinata din nou urmeaza sa primesc concediu de maternitate pentru bebe2. la calculul indemnizatiei de concediu trebuie calculata media veniturilor brute, insa cum eu am avut suspendat contractul media mea e 0. cum sa calculez media veniturilor ? se iau in considerare ultimele 6 indemnizatii de crestere a primului copil sau ultimele 6 luni lucrate inainte de a suspenda contractul pt bebe1? va rog dati-mi o solutie. multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:49, 10 Iulie 2016
1. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Veti prezenta angajatorului o adeverinta de venituri de la AJPIS (cea care v-a platit indemnizatia pentru CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal bebe 2 imediat dupa iesirea din c.c.c. bebe 1 ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Pana in data de 07.04.2016 am fost in concediu de crestere a copilului pt. primul copil, am ramas insarcinata cu bebe 2 in timpul c.c.c. si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea indemnizatiei pentru ccc2 emilia0201 emilia0201 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri pt. ca cele 126 zile se termina in 30 aprilie 2011, am un copil care a implinit in 18 iulie 2010, 2 ... (vezi toată discuția)