avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

buna ziua am o .intrebare .domiciliu copilului a fost stabilit la mama lui in germania acum ar vrea sa plece in spania in concediu eu nu am timp sa i fac procura fiind tarziu ce se poate intampala la un control de politie mergand cu masina si traversand franta .va multumesc
Locuinta copilului fiind stabilita la mama (in Germania), mama poate merge in concediu in Spania impreuna cu copilul fara a avea nevoie de procura din partea tatalui.

Mama ar trebui sa aiba sentinta definitiva apostilata pt. Germania, tradusa in lb. germana si supralegalizata, document suficient pt iesirea si intrarea in Germania impreuna cu copilul.
Presupun ca si copilul are pasaport.

Ultima modificare: Vineri, 5 August 2016
Cabinet avocat Pantu Gabriela Mihaela, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din romania cu un minor tsimona tsimona BUNA,CINE MA POATE AJUTA SA IMI SPUNA,,,AM DIVORTAT SI AM O FETITA DE 2ANI MIA FOST INCREDINTATA MIE DEFINITIV..EU AS DORI SA PLEC IN ITALIA CU FETITA SI ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)