Mulțumesc, "gambette". Deja încep să cred cu tărie că acel articol 9 din Legea 230/2007 se aplică strict, indiferent dacă acel președinte o are pe mama sa titular în actele de proprietate.
Încă mai aveam dubii de interpretare a acelui articol, dar dacă sunteți asa de mulți cei care spuneți că e o ilegalitate, ne pregătim să facem și o plângere penală în care mai adaugăm și ilegalitatea amintită pe acest Topic, pe lângă multe alte abuzuri și ilegalități comise de conducerile succesive ale Asociației noastre.
Dar eu cred că am putea face ceva dacă tot nu putem aplica art.26 din Legea 230/2007 decât de la anul.
Vom face sesizări organelor în drept știind că am câștigat un proces în care am reușit anularea Adunării Generale din 2015, în care, la punctul 1 era exact hotărârea pe care o putem anula: "Reconfirmarea Comitetului Executiv și al Președintelui Asociației". www.avocatnet.ro/content/for...
Eu zic că putem cere, odată cu câștigarea definitivă și irevocabilă a acestui proces (sper să nu facă Apel, deoarece procese cu spețe identice n-au dat câștig de cauză șefilor de Asociații din România, nici la Apel, nici la Recurs), și
anularea celor 11 articole ale hotărârilor luate la acea Adunare Generală Reconvocată din 2015, invalidată de Instanță.
Nu e logică acțiunea asta pe care o vom întreprinde ? Sper că nu vom ajunge s-o punem în aplicare cu vreun Executor Judecătoresc ...
Cum se joacă șefii Asociației cu banii și viețile noastre, încălcând legile zâmbind, fără a fi anchetați sau penalizați vreodată !