avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort - proprietate auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort - proprietate auto

Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in timpul casatoriei .Este o sicana desigur, atata vreme cat ea este plecata din tara, masina este intradevar folosita de mine, printre altele si in folosul copilului nostru minor.Auto. este inmatriculat pe numele sotiei, actele sunt in posesia mea.Intrebarea mea ar fi urmatoarea : pot impiedica aceasta actiune de radiere din circulatie sau in cazul in care obtine duplicate ale actelor de inmatriculare si avand in vedere ca ea este in acele acte detinator al auto. poate sa faca orice doreste ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jean66 , utilizator 01:54, 2 Decembrie 2021
Multumesc !

Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator auto razgandit bel moni bel moni Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere rosii pentru talon pierdut in care figura un proprietar din 2012 pentru o masina vanduta de 3 ori pana acum lucian2478 lucian2478 Am cumparat anul asta prima mea masina un Clio Symbol Fidji din 2006, capacitate cilindrica 1390 cmc, CO2 165, Euro 3. Am fost la RAR am obtinut CIV- ul. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)