avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce cod CAEN imi trebuie pentru editare texte in lb ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce cod CAEN imi trebuie pentru editare texte in lb engleza?

Buna ziua, m-ar interesa ce cod sau coduri CAEN sunt necesare pentru o persoana care se ocupa cu editarea de texte/articole/review-uri in limba engleza. Practic, persoana respectiva primeste textele in engleza (review-uri despre smartphonurile anului 2016 sa zicem), le editeaza si le urca in sistem pentru a fi publicate pe un site specializat de review-uri.

Sunt curios de opinia dumneavoastra, multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen scriere articole in limba engleza Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. As vrea sa deschid un SRL-D, avand ca obiect de activitate scrierea de articole in limba engleza, pentru siteuri din strainatate, activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Infiintare publicatie Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna! as vrea sa pot publica o revista. nu stiu insa daca e nevoie sa imi deschid o societate comerciala pt asta sau pot doar sa scriu articolele si sa ... (vezi toată discuția)
Activare mai multe coduri caen pe pfa Roxy2509 Roxy2509 Buna ziua As dori sa infiintez pfa pentru a practica meseria de bona. Avand la baza liceu pedagogic si atestat profesional de predare a limbii engleze as vrea ... (vezi toată discuția)