avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activare mai multe coduri caen pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activare mai multe coduri caen pe PFA

Buna ziua
As dori sa infiintez pfa pentru a practica meseria de bona. Avand la baza liceu pedagogic si atestat profesional de predare a limbii engleze as vrea ca in paralel sa organizez ateliere de engleza si creatie pentru copii si sa "mesteresc" creatii didactice pentru gradinite. Pot sa activez pe pfa coduri caen pentru fiecare activitate in parte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: laureti30 , utilizator 19:05, 21 Aprilie 2015
Buna ziua,
Da, se poate infiinta un PFA cu mai multe coduri CAEN. Va trebui sa aveti acte de calificare pentru fiecare cod CAEN solicitat.
Trebuie sa aveti grija la sistemul de impozitare, intrucat mai multe obiecte de activitate presupun calculul impozitului pe fiecare tip de venit in parte.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Ma puteti sfatui care este cea mai buna varianta de impozitare?
Daca nu v-ati hotarat intre impozitarea pe sistem real si cea pe norma de venit, cautati la adresa urmatoare norma de venit pentru codul caen pentru care vreti sa va autorizati pentru judetul dumneavoastra si vedeti daca e mai convenabil una sau alta din variante. Pe langa declaratiile 220 si 070 (la infiintare) mai depuneti si declaratia 600 pentru contributia la pensie, daca nu aveti in alta parte un contract de munca valabil.
[ link extern ]
Cod caen potrivit pentru a vinde,Sunt pfa sistem real,neplatitor de tva
cumpar masini de spalat secon hand vreo 20 buc si le vand la bucata...
Ce cod caen mi sar potrivii?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa multiple coduri caen StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, In cazul unui PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 6201 - Sistem real ( nu am gasit codul CAEN in tabelul cu normele de venit ) 7410 - Sistem real ... (vezi toată discuția)
Radiere coduri caen secundare bianca34 bianca34 Buna ziua, Fiind la inceput de drum cu o mica afacere si nedocumentata suficient in materie de impozitare, am ales sa imi infiintez o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)