avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stabilire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stabilire salariu

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intebare.
Daca lucrez la firma X din domeniul privat si am si studii superioare fata de ceilalti colegi de munca pot beneficia de o marire la salariu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:46, 6 August 2016
1. Daca in Contractul colectiv de munca aplicabil unitatii (CCM) sau in Regulamentul intern (R.I.) al unitatii sunt prevazute grile de salarizare in functie de postul ocupat si de studii atunci aceeste prevederi vi se aplica si dvs.

2. Daca nu, puteti negocia un salariu mai mare cu angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Discriminare cim cu timp partial ionii ionii Buna ziua Am nevoi de ajutor –voi relata pe scurt situatia In cadrul firmei unde lucrez s-a negociat un nou CCM la nivel de unitate si o noua grila de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe tara de la 01.01.2011 cat este CURALA CURALA buna ziua .Va rog ajutati-ma si pe mine cineva care este salariul minim pe tara de la 01.01.2011 minim brut atat pentru necalificati cat si pentru calificatii ... (vezi toată discuția)