avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis conducere 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis conducere 90 de zile

Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pe tru depasirea vitezei cu peste 50 km/h. Nu aveam 1 an de experienta (incepator), as vrea sa stiu daca imi voi recupera permisul dupa 90 de zile, avand in vedere ca nu pot da testul pentru reducerea pedepsei. Am auzit la niste amici cum ca mi se va prelungi cu inca o luna. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: fotbalistul , utilizator 23:00, 10 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca aveti PV-ul de la politie, aveti trecut acolo exact ce lege ati incalcat si cum se sanctioneaza.
Nu stiu cum e la viteza...
Dar pt 90 de zile la prioritate e cam asa... Primesti 60 de zile la care se adauga 30. Deci 90. Poti da examen dupa expirarea perioadei de 15 zile si poti lua permisul dupa 30 de zile de la expirarea celor 15.
Atentie... Promovarea examenului nu inseamna ca va luati permisul pe loc.
Dupa examen, daca il luati, va cheama ei ulterior sa va ridicati permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)