avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto

am fost implicat intrun accident auto.am avut 28 de metri de urme de franare pe partea stanga si 8 metri de franare pe ambele roti.cum pot afla ce viteza am avut .daca va rog sa ma ajutati cu o viteza aproximativa si formula de calcul
Cel mai recent răspuns: flokeke , utilizator 14:44, 15 August 2016
Este suspecta diferenta dintre lungimile urmelor de franare imprimate pe carosabil de rotile de pe partea dreapta si de rotile de pe partea stanga. Exista mai multe motive care sa explice aceasta diferenta. Luand in considerare doar lungimea urmelor de franare fara sa tinem cont de bilantul energetic despre care am vorbit in postarea mea in discutia www.avocatnet.ro/con... vit... .
Forumul nu are menirea de a raspunde la obiectivele unei eventuale expertize tehnice judiciare.
ing. Ioan Ciobanu
multumesc pt raspuns...cer cerva doar informativ...oare care distanta mi se va calcula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

circulație Mihai348 Mihai348 M-am asigurat am avut semnalul pus în funcțiune către stânga am intrat cu rotile din fata pe strada si roțile din spate erau pe marginea șoselei dintr-o ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca Ioan131 Ioan131 Cu câteva zile în urmă am avut parte de un accident rutier. Am depășit o tipa care era cu mașina pe marginea drumului, am semnalizat intenția de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva după mai mult de 15 zile de la accident pentru a se face dreptate ? mihaild mihaild 1) La începutul lunii septembrie 2017, a avut loc un accident de circulație cu vătămare corporală. 2) Accidentul, care a avut loc într-o localiste, ... (vezi toată discuția)