avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Circulație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Circulație

M-am asigurat am avut semnalul pus în funcțiune către stânga am intrat cu rotile din fata pe strada si roțile din spate erau pe marginea șoselei dintr-o dată m-am trezit cu o mașină intrând în colțul din stânga cine este vinovat?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:16, 20 Decembrie 2019
Daca trebuia sa acordati prioritate la schimbare directiei de mers, stunci dvs. sunteti vinovat.
Se poate incerca sa fie "culpa comuna', daca celalalt circula cu viteza mare sau a facut vreo manevra gresita...
Mi se pare curios faptul că ați fost lovit în colțul stânga (spate, în față era imposibil).
Ne întrebați cine este vinovat. Pentru a da răspuns la această ăntrebare trebuie să fie cunoscute toate elementele care concură la producerea accidentului.Dacă le puneți la dispoziție îmi voi expune opinia.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viraj la stanga Mihai348 Mihai348 M-am asigurat am avut semnalul pus în funcțiune către stânga am intrat cu rotile din fata pe strada si roțile din spate erau pe marginea șoselei ... (vezi toată discuția)
Strada cu sens unic Ghetu Ghetu Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
Posibil accident rutier, cine ar fi fost vinovatul? hotnogu hotnogu Eram azi cu motoscuterul in bucuresti pe un drum cu o singura banda pe sens si aveam semnal stanga si asteptam pe cei din sens opus sa treaca ca mai apoi eu sa ... (vezi toată discuția)