avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ca membri ai unei comisii impare, se iau in calcul si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ca membri ai unei comisii impare, se iau in calcul si presedintele si secretarul comisiei ?

Va rog sa ma ajutati cu interpretarea unui text.
- se numesc diverse comisii pentru a indeplini diverse atributii ( cercetare disciplinara, receptie, evaluare, etc.)
- se cere numarul de membri ai oricarei comisii sa fie intotdeauna impar.

Va rog frumos sa imi spuneti:
- care sunt membrii unei comisii ?
- ca membri ai unei comisii impare,
se iau in calcul si
presedintele si secretarul comisiei ?
pentru ca presedintele unei comisii stiu ca nu are drept de vot ...
dar in cazul unei divergente de opinii
el este cel care hotaraste ....

Alte discuții în legătură

Convocare cercetare disciplinara shelley shelley convocarea , avand ca obiect cercetarea disciplinara de catre cine trebuie semnata? decatre membri comisiei sau administratorul o poate semna singur ? (vezi toată discuția)
Membri comisie cecetare disciplinara. sdb sdb Cine are drept de vot intr-o comisie de cercetare disciplinara ? Presedintele comisiei,membrii (2 persoane),secretarul (o persoana) ? (vezi toată discuția)
Atributiile secretarului in comisii Roxana007 Roxana007 As dori sa stiu care este baza legala in care sunt mentionate atributiile secretarului in comisiile de evaluare in cazul achizitiilor publice. Si pentru ce ... (vezi toată discuția)