avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare bugetar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare bugetar

1. Art.3 alin.1 din Ord.20/2016...exemplificare as dori...se aplica sau nu tuturor functionarilor publici care se incadreaza in prevederile art.3 alin.1?
2. Grila de salarizare functionar public consilier principal incepand din 2010 cu modificarile aferente...exemplificare rog.
3. In ce conditii nu se aproba promovarea mai putin cea cu calificativ sub "bine"? Care sunt etapele parcurse pana la examen de catre institutie si de catre salariatul ce vrea promovare?

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public dupa noua ordonanta popescucarmen popescucarmen buna ziua!as vrea sa stiu daca dupa noua ordonanta cu cresterile salariale la bugetari in functionar dintr-o primarie incadrat pe inspector principal III,o sa ... (vezi toată discuția)
Promovare irimeviorica irimeviorica Sunt functionar public, functie de executie,am absolvit studii superioare in anul 2006 cand am fost incadrat consilier principal I , in luna octombrie anul ... (vezi toată discuția)