avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Imi trebuie o diploma pentru PFA cu cod CAEN 5819?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Imi trebuie o diploma pentru PFA cu cod CAEN 5819?

Buna ziua, m-ar interesa daca este nevoie de o diploma pentru a avea un PFA cu cod CAEN 5819 (alte activitati de editare)?

Am un certificat de competente digitale obtinut la terminarea liceului si un certificat de competente lingvistice (engleza - B2) iar principala activitate va fi editare texte in limba engleza.

Alte discuții în legătură

Cod caen scriere articole in limba engleza Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. As vrea sa deschid un SRL-D, avand ca obiect de activitate scrierea de articole in limba engleza, pentru siteuri din strainatate, activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa simona_12 simona_12 Buna ziua! As dori sa stiu daca as putea deschide un PFA avand obiectele de activitate: 1. servicii pregatitoare pentru pretiparire (cod CAEN 1813) 2. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)