avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte pentru transport bunuri din afara in tara - import
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte pentru transport bunuri din afara in tara - import

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Doresc sa aduc bunuri (biciclete, trotinete) din Anglia si as dori sa stiu de ce acte am nevoie la vama. Daca am facturi din Anglia de la cumpararea produselor sunt suficiente? Va mltumesc anticipat pentru raspunsuri. Mentionez ca sunt persoana fizica.

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati iuli9090 iuli9090 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: doresc sa achizitionez biciclete din Germania, insa proprietarul lor nu este de acord sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri fara certificat de provenienta Octavian1978 Octavian1978 As dori sa explic situatia pentru a primi un raspuns clar. Am cumparat mai multe loturi de produse de camping la licitatie pe eBay pe cont persoana fizica din ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)