avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere bucatarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere bucatarie

Buna ziua,am avut o bucatarie lipita de casa de la tara care s-a daramat,iar acum vreau sa o refac,intrebarea era daca imi trebuie autorizatie,eu stiam ca nu trebuie daca o fac cum a fost cea veche.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NICKO74 , utilizator 11:23, 9 August 2016
Dacă clădirea e dărâmată, vă trebuie autorizație de construire.
Este in proportie de 50% daramata.
Dvs doriți să reconstruiți parțial clădirea, deci aveți nevoie de autorizație de construire.

În Legea nr.50/1991, actualizată, în art.11 sunt enumerate lucrările care nu necesită autorizație.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
Cabinet avocat Pantu Gabriela Mihaela, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare garsoniera Catalink Catalink Buna ziua, Locuiesc intr-o garsoniera la parter si as vrea sa o modific (extind); in peretele exterior, in dreptul bucatariei este o nisa in suprafata de 2 ... (vezi toată discuția)
Gard nou BX BX Pentru a darama un gard si a face unul nou la o casa e nevoie de vreo aprobare ? Stiu ca e o lege prin care nu poti darama si reface, dar se refera doar la ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon in termopan, de ce este nevoie de autorizatie de constructie?? stelaburac stelaburac Buna seara, As vrea sa stiu daca exista o prevedere legala explicita prin care sa fiu obligata la obtinerea autorizatiei de constructiei pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)