avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executarea silita a girantului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executarea silita a girantului

as dori sa aflu daca este legal ca girantul sa fie executat silit atita timp cit titularul imprumutului plateste prejudiciu ! prejudiciu a reprezentat o descoperire de card care de la suma de 7000 s-a ajuns la 32000 ,titularul platind 200 lei lunar iar girantul 530 lei lunar ! va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:37, 8 August 2016
Titularul a plătit tot împrumutul, în cuantumul solicitat de către creditoare?
nu ,plateste lunar !
Este posibil ca, creditorul sa fi cerut executorului sa treaca la executarea silita a bunurilor intrucat, i s-a parut ca executarea prin poprirea veniturilor se acopera intr-o perioada de timp prea indelungata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant damaschin1962 damaschin1962 Am calitate de girant iar persoana care a facut imprumutul nu a platit o perioada si drept urmare mi s-au pus popriri pe salarii, conturi si mi s-a anulat ... (vezi toată discuția)
Executare silita, poprire pe card azzz01 azzz01 Am fost de acord cu un imprumut petru firma sotiei .In timp firma a dat faliment si a ramas un rest de plata catre banca .Intre timp am divortat si m-am trezit ... (vezi toată discuția)
Girant executat silit aurelia_a85 aurelia_a85 In martie 2012 m-am pus girant CAR pentru un coleg, a luat 7500 lei. Acum, in martie 2014 am primit instiintare ca nu si-a achitat ratele stabilite si ca daca ... (vezi toată discuția)