avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, poprire pe card
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, poprire pe card

Am fost de acord cu un imprumut petru firma sotiei .In timp firma a dat faliment si a ramas un rest de plata catre banca .Intre timp am divortat si m-am trezit cu poprire pe card pentru suma ramasa de achitat cu toate ca titulara firmei detine o alta firma cu profit si are si salariu.Este normal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:34, 26 Iulie 2015
Depinde ce calitate ati avut in conrtactul de imrpumut.
girant
Daca ari avut calitatea de girant sunteti bun de plata.Teoretic,puteti formula contestatie la executarea silita .
De ce nu s-a indreptat executarea impotriva titularului de credit ?Venit are.
Intrebati executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ioan_Daniela Ioan_Daniela Am girat un contract de imprumut pentru firma in nume propriu si cu o garantie imobiliara. Firma a intrat in insolventa si apoi in faliment, iat lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a girantului marianti62 marianti62 as dori sa aflu daca este legal ca girantul sa fie executat silit atita timp cit titularul imprumutului plateste prejudiciu ! prejudiciu a reprezentat o ... (vezi toată discuția)
Cautiune porce porce Buna ziua, in urma executarii silite s-a infiintat poprirea si asupra girantilor;daca titilarul -debitor de pune cerere de contestatie si plateste cautiunea ... (vezi toată discuția)