buna ziua
am o problema cu sediul social expirat si automat declarerea firmei inactive de anaf. problema este ca nu am primit nici o notificare ca trebuie sa duc dovada la onrc pt sediu social prelungit . sediul a fost prelungit automat in anul 2014 pe o perioada de 5 ani dar nu a fost depusa copie la onrc. am depus zilele trecute copie la onrc. cum pot face firma activa fara sa depund formularul 088. din 2014 pana in prezent s-au facut facturi de chirie pt sediu social lunar . anaf nu putea sa observe acest lucru ca sunt facturi lunare pt spatiu. din ce am inteles in cazul unei erori de trimitere a notificarii s-a putea remedia problema. multumesc
Menționarea prelungirii sediului social trebuia făcută la ONRC de către dvs. Dacă ați făcut-o, atunci mergeți cu dovada la ANAF și poate nu mai este necesară declarația 088.
Trebuia doar sa depuneti documentele pentru prelungire sediu social la ONRC. ONRC este obligata sa transmita catre ANAF documentele. Aveti grija ca exista riscul de dizolvare. Daca aveti constatatorul prin care ati prelungit sediul, asa cum spunea si dl. avocat adisan va puteti adresa ANAF.