avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... eroare trimitere notificare expirare sediu social
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

eroare trimitere notificare expirare sediu social

buna ziua
am o problema cu sediul social expirat si automat declarerea firmei inactive de anaf. problema este ca nu am primit nici o notificare ca trebuie sa duc dovada la onrc pt sediu social prelungit . sediul a fost prelungit automat in anul 2014 pe o perioada de 5 ani dar nu a fost depusa copie la onrc. am depus zilele trecute copie la onrc. cum pot face firma activa fara sa depund formularul 088. din 2014 pana in prezent s-au facut facturi de chirie pt sediu social lunar . anaf nu putea sa observe acest lucru ca sunt facturi lunare pt spatiu. din ce am inteles in cazul unei erori de trimitere a notificarii s-a putea remedia problema. multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:40, 9 August 2016
Menționarea prelungirii sediului social trebuia făcută la ONRC de către dvs. Dacă ați făcut-o, atunci mergeți cu dovada la ANAF și poate nu mai este necesară declarația 088.
Trebuia doar sa depuneti documentele pentru prelungire sediu social la ONRC. ONRC este obligata sa transmita catre ANAF documentele. Aveti grija ca exista riscul de dizolvare. Daca aveti constatatorul prin care ati prelungit sediul, asa cum spunea si dl. avocat adisan va puteti adresa ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dizolvata declarata inactiva de anaf Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma dizolvata de ONRC pt.expirare sediu si mandat administrator a primit de la ANAF decizie de declarare in inactivitate - in termen de 5 zile- -motivatia ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)
Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)