Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
Am un salariat care in martie 2016 a implinit 65 ani . Am crezut ca CIM inceteaza odata cu primirea deciziei de pensionare. De unde stiu daca a indeplinit stagiul de cotizare de 35 ani ? Si daca a fost indeplinit la data cand a implinit 65 ani , cum pot sa-i fac incetarea avand in vedere ca pana in prezent a lucrat ?
Va multumesc
In situatia dvs., nu mai sunt aplicabile prevederile art.56 alin.1 lit.c C.Mun. Astfel, c.i.m. , poate inceta numai printr-una din modalitatile prevazute de art.55 C.mun., si anume:
- prin acordul partilor
- prin vointa unilaterala a uneia dintre parti
- de drept, dar in celelalte situatii mentionate de art.56 alin.1 C.mun.vizualizări
Da, se poate inceta prin alta modalitate prevazuta de lege.
.... in martie 2016 a implinit 65 ani . ..
Codul Muncii prevede ca , c.i.m. inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si nu anterior si nu ulterior indeplinirii conditiilor.
Daca a depus dosarul , atunci cand indeplinea conditiile de pensionare pentru limita de varsta , angajatorul trebuia sa constate incetarea de drept a c.i.m.
Daca nu a facut la data respectiva acest lucru, atunci raportul de munca nu mai poate inceta de drept, ci numai printr-una din modalitatile mentionate anterior de mine.