avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare salon masaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare salon masaj

ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare si anticelulitic?
ce dotari minime conform legii sunt necesare?
pot sa deschid acest salon intr-un apartament la parterul unui bloc?
va multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Luissa Cristina , utilizator 07:33, 19 Ianuarie 2018
Puteti deschide un astfel de salon intr-un apartament la parterul unui bloc, in conditiile in care aveti :
* acordul Primariei de schimbare a destinatiei imobilului/apartamentului respectiv;
* acordul locatarilor din bloc;
* acordul Asociatiei de locatari/proprietari
Ca si acte, in principiu, aveti nevoie de :
* documentele aferente infiintarii societatii care sa aiba acest obiect de activitate;
* avizul/acordul dat de catre Directia de Sanatate Publica;
In ceea ce priveste dotarile salonului, presupun ca aveti nevoie de acele echpamente necsare desfasurarii unei astfel de activitati.
Bn...vreau să îmi fac un cabinet medical de masaj cu laser..asi vrea sa stiu ...ce acte îmi trebuiesc ..?ms anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un salon de masaj intr-un apartament de bloc mihaipopadev mihaipopadev Doresc să înființez un salon de masaj într-un apartament de 2 camere situat la parterul unui bloc (cu intrare prin scara blocului). De ce acte și ... (vezi toată discuția)
Salon masaj relaxare si anticelulitic nick2011 nick2011 Buna ziua, M-am interesa care sunt autorizatiile necesare pentru deschiderea unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic etc in Bucuresti, sector 1. ... (vezi toată discuția)