avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasat - drept CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasat - drept CO

Detasat de 2 luni la societatea Y, cu prelungire inca 1 luna, ii pot acorda toate zilele de concediu de odihna la care are dreptul si de la societatea X ?

Angajatorul Y este de acord sa le plateasca, dar este legal sa isi ia toate zilele de CO care i se cuvin si de la societatea X si de la societatea Y?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 9 August 2016
CO se acorda proportional cu perioada lucrata , insa angajatul poate solicita efectuarea intregului CO aferent anului 2016 , iar angajatorul sa il aprobe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat dust_in_the_wind dust_in_the_wind ce se intampla in cazul incetarii cim fara ca salariatul sa fi avut co aferent perioadei lucrate pentru anul in curs (inca mai are zile de co neefectuat din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna andcry andcry lucrez cu C.I.M din luna martie intr-o societate comerciala.In luna septembrie am intrat in concediu de odihna, n-i s-a spus ca la cei care nu au 1 an lucrat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in caz de cim determinat mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca o persoana s-a angajat in luna noiembrie anul 2009 cu contract pe perioada determinata de 3 luni si de atunci i ... (vezi toată discuția)