avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic sau consilier si consultant juridic, ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic sau consilier si consultant juridic, eventual expert jurist?

Domne, pe criza asta sunt atat de solicitat ca m-am ales cu un nou CiM pe 1h/zi si 3 lei 50 salariu la un SRL....:)) si contabila dorea sa ma treaca 111009 consilier si consultant juridic - ca, zicea ea, e mai bine, ca e din grupa 1......si nu 242103 consilier juridic.....
de asemenea, ma intreba daca prefer 242904 exoert jurist sau cumva eventual 242102 jurisconsult.
Moment in care am clacat psihic si va intreb pe voi: ce sa ma trec? care e ala eligibil pentru UCCJ? :(
242102 =D> ,restul nu-s...pt.tine.;)
Ce dorinte aveti si dvs., sa ocupati o functie... eligibila pentru UCCJ! :))
Ce mult pretuiti Uniunea! Pai, sa fie consilier juridic, la aceasta profesie se refera atat Legea nr. 514/2003 cat si Statutul profesiei de consilier juridic.

Zic si io! B-)

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Stimate colege, va multumesc! Doua pareri! Si cu a mea 3 si a contabilei 4 deci tot nu stiu ce sa fac...:))
eu opinez catre 242103
cat despre UCCJ, as vrea sa am un cod in concordanta ca daca vreodata devine obligatoriu sa nu ma apuc sa schimb CiM.
so....care o fi diferenta intre 111009 consilier si consultant juridic si 242103 consilier juridic? 111009 e 2 in 1, ca nessul Jacobs..? #-o:P adica si consilier si consultant....242103 e numai consilier.....care e clenciu'?
Eu as merge pe 242103 consilier juridic.....
[EDITAT - a ramas fara obiect]am sa merg pe varianta 242103 desi nu m-a lamurit nimeni ce e cu 111009 consiler si consultant juridic, de ce are 1 in fatza si toate celelalte au 2.
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de consilieri juridici? Luciana21 Luciana21 Am si eu o intrebare: Am absolvit Dreptul in 2007,dar m-am angajat abia in februarie 2008.Nu m-am inscris in colegiu fiindca am cunostinte care mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Cor - jurisconsult sau consilier juridic? Doresc sa va supun atentiei o “discutie” in legatura cu doua notiuni: aceea de “consilier juridic” si respectiv cea de “jurisconsult”. Scopul ... (vezi toată discuția)