Martonze a scris:
Tatăl are doar dreptul de a satisface dreptul copilului la tată, nu şi obligaţia. Deci neuzitarea de un drept nu este sancţionabilă.
Dumneavoastră, ca mamă, aveţi obligaţia să-i asiguraţi tatălui toate condiţiile ca să-şi poată realiza dreptul, când dânsul doreşte să se folosească de acest drept, în caz contrar sunteţi infractoare.
Totuşi, nu înţeleg ce doriţi, copilul se vede cu tata, relaţionează, bănuiesc că este bine dezvoltat psihoemoţional?
Din moment ce tine legaturi cu copilul asda cum tine tot e bine.
Ca va deranjeaza e o problema dar nu cred ca o veti putea rezolva decat daca veti crea probleme si nu are sens...zic eu...
Fiecarui drept ii revine o obligatie corelativa.
Oricat de straniu s-ar aplica de instantele dreptul familiei legea ( drept civil se numeste acum dreptul familei) este incontestabil sub aspectul acuratetei juridice ca nu se poate sustine altfel.
Deci, solutii juridice se pot gasi... in speta aceasta eu zic ca este bine sa o lasati asa...daca copilul se bucura asa...
E si deranj sa faceti ceva si nici nu cred ca veti rezolva in concret problema chiar daca juridic se poate rezolva...
Daca tatal o tine pe a lui...nu va veti intelege si veti altera relatia cu minorul...