avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura notariala iesire din tara cu un minor, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura notariala iesire din tara cu un minor, posibile consecinte refuz

Fosta sotie,doreste sa ii platesc banii de pe bilete si rezervarea pt concediu,pt ca nu am vrut sa ii dau procura pt a iesi cu baiatul din tara.Instanta ma poate obliga sa ii dau procura si sa ii platesc concediul si taxele de judecata?
Dar acordul de ce nu vi l-ati dat, ati avut vreun motiv intemeiat ? Au existat discutii inainte de a cumpara bilete ?
Care e situatia mai exact ? functie de asta, poate reusi sau nu..
Instanta poate suplini acordul dvs, adica sa nu mai stea in loc de el, iar in ce priveste cheltuiala cu biletele, veti plati doar daca instanta constata ca din pricina dvs femeia a suferit un prejudiciu. Daca doar din rea credinta nu v-ati dat acordul, se prea poate sa obtina acesti bani in instanta.
Cheltuielile de judecata le platiti doar daca pierdeti procesul.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2017
gi-jane2, moderator
Ea a cumparat biletele pe data de 12 iunie si eu am fost anuntat in data de 14 iunie..anul trecut i-am acordat procura pt 6 luni , spunandu-mi ca voi putea lua baiatul si de sambata pana duminica ceea ce nu s-a intamplat..eu avand ca si program 1 si al 3 lea weekend din luna de la ora 15:00 la 20:00..daca intarzii 2 min ..imi trimite sms ca am intarziat..am un program de lucru mai complicat..si daca o rog sa imi de-a baiatul intr-un alt weekend explicandu-i ca lucrez..imi rasp f.rece sa respect programul dat de instanta..eu platesc pensie alimentara si imi doresc sa am relatii cu baiatul..minorul are 3 ani..
nu vad motive de refuz..mai ales ca a mai avut procura si nu a fugit nicaieri cu copilul.
dna va da mesaj pt ca probabil vrea sa stie daca veniti sau nu. sau poate vrea sa aiba dovada ca respecta programul
daca dvs nu va convine programul impus de instanta, cereti altul, extins, avand in vedere si programul complicat de lucru pe care il aveti.
Ea si-a cumparat biletele si mai apoi m-a anuntat k vrea procura..ea nu vrea sa ma inteleaga k si eu vreau sa petrec mai mult timp cu minorul,eu de ce as intelege-o?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca nu ati inteles! daca sunteti nemultumit de program, cereti altul. cat despre acord, il va suplini in instanta. copilul si fosta nu sunt sechestrati la domiciliu in asteptarea unei nou negocieri. ce faceti dvs sunt doar sicane care la un moment dat va vor costa scump

Alte discuții în legătură

In ce context se poate obține ordonanța președințială acord suplinire părinte pentru a părăsi țara cu un minor de 3 ani ? Ela S Violeta Ela S Violeta Buna ziua ! Iubitul meu a trecut print-un divort care s-a încheiat cu custodie comuna , domiciliu la mama , pensie alimentara și program de vizita pt el . ... (vezi toată discuția)
Dupa divort ce drepturi are tatal cu privire la copil ionutcrucea ionutcrucea Sunt in divort de comun acord de sotia mea. Problema este ca nu este de acord cu cerintele mele ptr vizita la copil. Eu am cerut: - sa pot lua copilul de ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor MYK272est MYK272est Buna ziua! In data de 22. 06. 2016 am primit sentinta divortului prin care s-a stabilit si custodie comuna asupra minorului rezultat din casatorie in varsta de ... (vezi toată discuția)