avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mutare domiciliu cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mutare domiciliu cu minor

BUna ziua,

Sunt divortata de tatal copilului meu in varsta de 4 ani,de 2 ani jumatate. In urma hotararii judecatoresti,tatal e obligat la plata pensiei alimentare pe care n-a platit-o din 2014 si pana anul acesta cand am facut plangere penala. Inca asteptam decizia parchetului. Copilul este in grija mea,cu drept de vizita pt tata. As vrea sa stiu,daca pot sa imi mut domiciliul in alt oras din tara si cand ar trebui sa il anunt pe tatal copilului de aceasta schimbare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:51, 10 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
DA, va puteti schimba domiciliul oriunde in Romania dar si in Uniunea Europeana fara restrictii.
Pe tata il anuntati, daca vreti, cand v-ati mutat si aveti datele stabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori uca_mariuca uca_mariuca Am divortat n decembrie anu trecut, am un copil minor care mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si deocamdata locuiesc la mama mea cu care nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului dupa divortul la notar lacramioaragiorgiana lacramioaragiorgiana Am divortat in februarie 2012,la notar.De comun acord, a ramas ca minorul sa locuiasca cu mine,la adresa parintilor mei,sotul platindu-i o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)