Buna ziua,in urma cu 4 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare si plata unei sume de bani la stat.
Casează sentinţa recurată numai sub aspectul laturii civile. Rejudecând, obligă inculpatul să plătească părţii civile Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara (în calitate de reprezentantă a ANAF) următoarele sume de bani: 984 lei taxe vamale, 15.782 lei accize, 4.434 lei TVA, precum şi la plata accesoriile prevăzute de lege (dobânzi, penalităţi, majorări de întârziere) pentru fiecare dintre aceste creanţe începând cu data de 10.03.2011 şi până la data plăţii integrale a debitelor.
Dupa terminarea procesului avocatul mi-a spus ca nu am ce sa-mi faca daca nu am bunuri sau propietati pe numele meu.
Si pana in momentul actual vad ca asa este,dar fiind tanar ma gandesc si la viitorul meu ca trebuie sa platesc la un moment dat aceasta suma plus dobanzii penalitati.
Intrebare cum as putea sa platesc suma esaloant daca nu am un venit inregistrat si nici bunuri pe numele meu.
multumesc
Aveti doua optiuni:
1. Plata unor sume, nu conteaza valoarea, direct la ei asigurandu-va ca platile se duc in contul care trebuie.
2. Asteptati sa intervina prescriptia - fiind creante fiscale, termenul este de 5 ani, incepand cu anul urmator nasterii obligatiei fiscale.
Esalonare in plata
beghean
Buna ziua,in urma cu 4 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare si plata unei sume de bani la stat.
Casează sentinţa recurată numai sub aspectul ... (vezi toată discuția)