avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere neraspunsa de o autoritate/un agent economic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere neraspunsa de o autoritate/un agent economic

Buna ziua,

In urma cu mai bine de 2 luni am avut un incident neplacut (conduceam autoturismul proprietate personala pe drum public in interiorul municipiului, unii de la apa si canal spargeau carosabilul cu o autospeciala, restul echipei era la tigara si la cafeluta si nimeni nu tinea vreun paravan... mi-au ciuruit masina cand am trecut pe langa ei... am oprit, am discutat cu oamenii, mi-au zis cine sunt, mi-au aratat acte etc...) in urma caruia am depus o plangere la respectiva firma, am primit numar de inregistrare dar nici un raspuns, nici pana astazi.

Conform legislatiei in vigoare ei au obligatia sa-mi raspunda in 30 zile calendaristice.

Ce pot sa fac daca nu am primit raspuns?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
rot0er, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 10 August 2016
Trebuia sa depuneti plangere la politie pentru distrugere. O puteti face si acum, in termen de 3 luni de la cunoasterea faptuitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatia de distrugere norbert84 norbert84 Se poate actiona in judecata o persoana sub acuzatia de distrugere, in cazul in care a avariat 6 autoturisme aflate in parcare? Pe langa asta, autorul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fiu informat Ionut9816 Ionut9816 Buna ziua! O sa trec direct la subiect. Pe data de 15 ale lunii prezente am acrosat un pieton sub influenta alcoolului (0.84 alcoolemie in aerul pur ... (vezi toată discuția)
Actiune penala pentru o banala inundatie allex199 allex199 Buna ziua, Tatal meu se confrunta cu o situatie delicata. Cu ceva timp in urma a fost reclamat la politie de catre vecina care locuieste la nivelul inferior ... (vezi toată discuția)