avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere neraspunsa de o autoritate/un agent economic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere neraspunsa de o autoritate/un agent economic

Buna ziua,

In urma cu mai bine de 2 luni am avut un incident neplacut (conduceam autoturismul proprietate personala pe drum public in interiorul municipiului, unii de la apa si canal spargeau carosabilul cu o autospeciala, restul echipei era la tigara si la cafeluta si nimeni nu tinea vreun paravan... mi-au ciuruit masina cand am trecut pe langa ei... am oprit, am discutat cu oamenii, mi-au zis cine sunt, mi-au aratat acte etc...) in urma caruia am depus o plangere la respectiva firma, am primit numar de inregistrare dar nici un raspuns, nici pana astazi.

Conform legislatiei in vigoare ei au obligatia sa-mi raspunda in 30 zile calendaristice.

Ce pot sa fac daca nu am primit raspuns?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
rot0er, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 10 August 2016
Trebuia sa depuneti plangere la politie pentru distrugere. O puteti face si acum, in termen de 3 luni de la cunoasterea faptuitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatia de distrugere norbert84 norbert84 Se poate actiona in judecata o persoana sub acuzatia de distrugere, in cazul in care a avariat 6 autoturisme aflate in parcare? Pe langa asta, autorul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fiu informat Ionut9816 Ionut9816 Buna ziua! O sa trec direct la subiect. Pe data de 15 ale lunii prezente am acrosat un pieton sub influenta alcoolului (0.84 alcoolemie in aerul pur ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)