avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme achizitie teren intravilan Ilfov
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme achizitie teren intravilan Ilfov

Buna seara, doresc sa-mi achizitionez un teren in Jud Ilfov, Moara Vlasiei, terenul este intravilan, intr-un cartier cu strada asfaltata, utilitati la poarta. La notar , cand vanzatorul a depus actele, am intampinat urmatoarea problema: in cartea funciara terenul este trecut ca si extravilan, pe cand la inginerul cadastrist in sistemele lui este trecut intravilan si la primarie tot intravilan. Notarul ne-a sfatuit sa nu achizitionam terenul pana ce nu isi reface vanzatorul cadastrul pentru a reflecta ca acesta este intravilan si la cartea funciara. Intrebarile mele: ati mai intampinat aceasta situatie? daca as cumpara terenul asa , si as reface cadastrul apoi ,as intampina probleme la constructie? Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cadastru teren octav13 octav13 Am am facut cadastrul unui teren agricol acum 10 ani. In cadastru a fost trecut ca teren extravilan. Acum 2 ani primaria comunei a trecut tot terenul in ... (vezi toată discuția)
Discrepanta categorie teren carte funciara-urbanistica primarie stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Sunt interesat sa cumpar un teren. Proprietarul are intabulare si pe extrasul de carte funciara din 2015, apare ca este intravilan, categoria ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)