avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru teren

Am am facut cadastrul unui teren agricol acum 10 ani. In cadastru a fost trecut ca teren extravilan. Acum 2 ani primaria comunei a trecut tot terenul in intravilan agricol. In prezent daca vreau sa vand terenul sunt obligat sa refac cadastrul pentru a fi trecut in intravilan agricol, sau exista o alta solutie ?. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 19:48, 16 Martie 2020
Puteti actualiza cartea funciara cu o adeverinta emisa de primarie si 60 de lei taxa la cartea funciara fara documentatie cadastrala. Asta in cazul in care cartea funciara permite acest lucru si nu sunt nevoie si de alte modificari. Daca doriti sa vindeti trebuie sa actualizati mai intai cartea funciara. Procedura de vanzare difera de la extravilan la intravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intabula un teren? ana-domnica ana-domnica am un teren cumparat din anul 2006 cu contract vanzare- cumparare prin notar, dar in momentul respectiv terenul era extravilan , ulterior primaria l-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va ... Prodan Prodan Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va extravilan, în prezent, este trecut ca intravilan. Deoarece vreau sa vând acest teren unde ar ... (vezi toată discuția)
Teren agricol sau faneata; autorizatie de construire Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Buna ziua, Situatia este in felul urmator: un teren situat intravilan intr-o mica localitate din judetul Arges Terenul se vinde in decembrie 2004, ... (vezi toată discuția)