avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum lucrez cu un actor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum lucrez cu un actor?

am constituit o trupa de teatru si doresc sa colaborez cu niste actori pentru a pune in scena niste spectacole. Vom avea repetitii si spectacole. Eu am facut o firma srl.
Pot face un contract de colaborare? Dar contract de drepturi de autor?
sau trebuie sa fac contract de munca? mentionez ca vom avea in medie cam 4-8 spectacole pe luna.eu le pun la dispozitie script.costume, decor, regizor cu care sa repete. ei doar vin si invata rolul si isi pun amprenta lor personala. apoi joaca spectacolul in diferite teatre unde incerc sa le inchiriez sala- facem vanzare de bilete etc
multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2016
danatoma16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 11 August 2016
Fie incheiati un contract de munca, fie un contract de drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligația de a presta munca în deplasare - turnee, festivaluri etc. MCM1 MCM1 Bună dimineața, Îmi desfășor activitatea într-o instituție publică de spectacole, în cadrul compartimentului Tehnic-Scenă, în funcția de regizor ... (vezi toată discuția)
Consultanta in vederea alegerii unui tip de ong. SebD SebD Buna seara, as dori sa ma ajutati in legatura cu un lucru. Vreau sa infiintez o companie de teatru, care sa supravietuiasca pe fonduri publice si private si sa ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)