avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am pierdut certificatul de deces, cum fac rost de altul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am pierdut certificatul de deces, cum fac rost de altul

Buna seara! Am pierdut certificatul de deces al tatalui meu si am nevoie de altul pentru ca vrea sa donez locul de veci unei alte rude, eu fiind unica mostenitoare. Va rog sa ma indrumati de unde pot lua alt certificat de deces in original mai ales ca am 2copii dupa cel original. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 09:06, 11 August 2016
Va adresati serviciului de stare civila din cadrul primariei cu o cerere pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de deces insotita de o copie a actului de identitate, a certificatului de deces si un timbru fiscal de 4 lei.
[ link extern ] /
[ link extern ]
Nu se mai achita taxa de timbru. Va trebui sa aveti cartea de identitate, certif.dvs.de nastere sau de casatorie daca in urma casatoriei v-ati schimbat numele, pentru a face dovada calitatii dvs..Aveti grija ca pierderea, deteriorare,distrugerea va poate costa amenda intre 100-200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere and2nanet and2nanet pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ... (vezi toată discuția)
Cum divortez daca nu am bani? cosminprivat cosminprivat vreau sa divortez....... acum nu am servici ..nici un venit.,.avem un copil inpreuna, nu am nici certificatul de casatorie si nici un act pt ca sunt la sotie ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face daianara1988 daianara1988 Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila ... (vezi toată discuția)