Buna ziua
As dori asistenta juridica privitor la dreptul de informare al pacientului, cai legale de atac, sanse
pt nerespectare art 35 -2, 34, 33_2, 43_2, 19, 22, 24, 26 cod deontologic medical
faptic:IN AUGUST 2015 MI S-A EFECTUAT O LAPORASCOPIE LA SPITALUL ...IAR IN FOAIE DE IESIRE ESTE MENTIONAT ca S-A EFECTUAT EX LAPAROSCOPIC, PT DURERI ABDOMINALE
STARE STATIONARA
DIAGNOSTICUL ESTE UNUL DINTRE MULTIPLELE LA INTERNARE MENTIONATE LA EX COLONOSCOPIC anterior in alta clinica, si cel SCRIS DE MINE PE FOAIA DE INTERNARE PE CARE AM COMPLETAT-O SI RECOMANADARE REGIM, CONSULT NEFROLOGIC si endocrino; Un urolog urma sa ma vada in ziua externarii, a doua dupa interventie dar nu a venit, si trebuia sa ma externez pt ca era foaia completate si eliberata ,
NU ESTE MENTIONAT REZULTATUL LAPAROSCOPIEI, PROTOCOL, ABSOLUT NIMIC pe foia de externare ci doar ca s-a efectuat ex laparo abdominal si se recomanda extragere fire la 7 zile
VERBAL LA intrebarile mele pertinente, in fuga O REZIDENTA prezenta in sala A MENTIONAT 2 FIBROAME MILIMETRICE CE NU SE VAD PE RMN, FIINd SUB UN CM,nimic despre chistul de 9 mm ovarian vazut la RMN anterior internarii
IN ZIUA EXTERNARII ANESTEZISTA IMI SPUNE :
ATI VAZUT DE CE VA DOARE?
ZIC
NU, NU AM AFLAT NIMIC, E VORBA DE PERETE VEZICA
L ? DINSA RASPUNDE,
NU, ASTA S_A VAZUT LA TOMOGRAFIE
AM SA IL ROG EU PE DOMNUL DR SA VA SPUNA ce este , SI POATE, POATE, POATE.....
L-AM INTREBAT PE DR DE FIBROAME SI A SPUS CA PE
ALEA SA LE LAS IN PACE si de ce ma doare nu a spus ,desi e explorat pelvisul si abdomenul in totalitate
Starea s-a agravat, nefrologul nu a gasit nimic, DUPA EXTENERE IN ORAs NATAL iar eu trebuie sa o iau de la inceput in loc sa raspund la multiplele oferete de angare in stainatate CIND LAPAROSCOPIA ESTE CEL MAI CONCLUDENT DIAGNOSTIC, nu am avut complicatii dar a fost inutil riscul operator, spitalizare, transport
in secundar repros ca am facut-o
varza
pe dna endocrinolog din spitaln cu simpomele
la insistentele rudelor doresc sa initiez o actiune desi nu ma reprezinta aceasta atitudine si incep cu informarea si actiune graduala dar fara a sesiza Colegiul
va