buna ziua!tatal meu a incheiat fara sa stie ce semneaza un contract de arenda pe o perioada de 10 ani,cu toate ca inainte cu vreo 2 sau 3 ani il informase in scris pe arendas sa i elibereze terenul agricol,acesta refuzand.noul contract contine o clauza cum ca la sfarsitul contractului sa-si primeasca terenul in alta sola sau la marginea solei care o consider abuziva.exista posibilitatea rezilierii acestuia si daca da unde trebuie sa ne adresam?
arendasul stia ca nu doreste prelungirea si din aceasta cauza i-a dat sa semneze fara sa-i spuna ce contine .in fond acel contract este tras la xerox ,nu se observa stampila consiliului local,este scris foarte mic.referitor la clauza aceea unde este obligat sa primeasca terenul in alta sola sau la marginea solei,poate fi considerata abuziva?
terenul este de fapt pe numele bunicului meu nefiind dezbatuta succesiunea,este valabil contractul?
Contractul de arenda
dodo2009
Buna ziua
Eu am mostenit un teren (am certificatul de mostenitor), pe care bunica il avea dat in arenda de mai multi ani. Ultima prelungire a contractului s-a ... (vezi toată discuția)