avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua

Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie. Eu solicit indemnizatia de crestere copil, sut cu toate taxele si impozitele la zi si ma incadrez la obtinerea indemnizatiei conform legislatiei in vigoare, sotul are ceva datorii la stat (impozite neachitate la timp) dar bunurile sale sunt dobandite inaintea casatoriei si nu au caracter de bunuri comune in nici un act, exista posibilitatea ca mie sa nu mi se acorde indemnizatie pana el nu isi achita taxele? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 12:35, 17 August 2016
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor nu mai conditioneaza acordarea indemnizatiei pentru CCC de plata taxelor si impozitelor locale.

2. Asadar daca indepliniti conditiile puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns

O zi buna in continuare
Georgiana Visan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc in cazul unui cim cu part-time mopy mopy Daca o persoana are un contract de munca pe o perioada determinata, doua ore pe zi poate beneficia de plata concediului pentru crestere copil? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Adult cu handicap, dreptul la indemnizatie crestere copil crism1987 crism1987 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. nu am lucrat pana acum (nu am fost niciodata angajata). pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil? (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului, daca voi efectua plata vechimii din urma? livemaster livemaster Ma numesc Georgiana, sunt insarcinata in 15 saptamani. As vrea sa stiu daca pot plati vechimea la casa de pensii pentru a avea continuitate, astfel incat as ... (vezi toată discuția)