avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... COLABORARE
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

COLABORARE

avocat definitiv, cu 4 ani experienta, solicit colaborare part-time cu cabinet de avocat sau societate civila de avocati. daca este cineva interesat, rog sa-mi lase mesaj privat cu datele de contact.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:05, 21 August 2009
Cu parere de rau dar cest forum este destinat altor probleme, oricat de disperati am fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat - doresc colaborari! Avocat definitiv, 8 ani vechime, titulara cabinet individual de avocatura, doresc colaborari, consultatii sau reprezentari in instanta, de preferinta drept ... (vezi toată discuția)
Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Activitatea de intermediere traduceri - se poate si pfa? Raluca_isa Raluca_isa Buna ziua, Am citit in mare toate subiectele (vacanta, plictiseala :D - dar unele chiar mi-au fost de folos!) si nu am vazut ceva legat de acest aspect (imi ... (vezi toată discuția)