avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stergere cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stergere cazier fiscal

In conformitate cu ultimile modificari legislative, ce ar trebui sa fac pentru a mi se sterge cazierul fiscal in care am fost inscrisa ca urmare a declararii firmei, al carei administrator am fost, ca inactiva? Mentionez ca in 2013 mi-a expirat mandatul de adminstrator, dar tot in 2013 societatea a fost declarata ca inactiva. In vara anului 2015 vrand sa imi fac o firma, avocata care s-a ocupat de documentatie m-a informat ca nu pot, intrucat am cazier fiscal ca urmare a declararii firmei al carei administrator am fost, ca fiind inactiva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 13 August 2016
Vedeti acest articol:

Cum se inscriu faptele in cazierul fiscal si cum se sterg: ANAF a publicat noi proceduri
www.avocatnet.ro/content/art...

si

acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Când se șterg fapte de pe cazierul meu fiscal? nicmauma nicmauma Buna ziua, recent, am descoperit ca pe cazierul meu fiscal a fost inscrisa o fapta pe firma mea (SRL cu asociat unic): Reprezentant Legal /Reprezentant ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)