avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... POT FI CONSTRANSI LOCATARII?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

POT FI CONSTRANSI LOCATARII?

Cum pot fi constransi locatarii din cadrul unei asociatii sa participe la actiunile de amenajare a spatiilor din jurul blocului, de curatenie etc?
Exista un cadru legislativ pentru aceasta?
Pot fi amendati cei care nu pastreaza curatenia si de catre cine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 14 August 2016
1-amenda nu poate da asociatia
2- spatiul din jurul blocului este al asociatiei doar pe o latime de max. 1m , restul este al primariei
Eu stiu, dar atunci inseamna ca trebuie sa ne lasam inconjurati de balarii si de gunoaie?
Sau trebuie sa apelam de fiecare data la serviciile primariei?
Puteti curata aceste spatii contra cost, astfel ii puteti atrage pe cei care vor sa castige un ban pentru munca depusa.
Pot fi locatari din bloc sau persoane straine, in baza unui contract de prestari servicii.
Cheltuielile cu aceasta activitate o puneti apoi pe lista de intretinere tuturor locatarilor care nu au participat la curatenie.
folositi si metoda voluntariatului: fireste, dumneavostra sunteti primul si ceilalti va vor urma. Ce simplu.
Treaba cu voluntariatul nu tine, am experimentat.

Alte discuții în legătură

Mizeria din fata blocului, pe spatiul verde Cristilica Cristilica In fata blocului in care locuiesc, pe spatiul verde, este o mizerie de nedescris: hartii, sticle aruncate, kilograme de mucuri de tigari, cutii goale de bere, ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina din jurul blocului mary_catalina mary_catalina Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina ... (vezi toată discuția)
Intrebare catalin29242001 catalin29242001 Buna seara. O sa trec direct la subiect fara pre a multa introducere . Am achizitionat un apartament intr un bloc cu 4 apartamente ( 4 locatari inclus eu) ... (vezi toată discuția)