avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept minor circulare Avion
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept minor circulare Avion

Buna ziua, am o mica nelamurire.
Parintii mei mi-au lasat o imputernicire pentru fratele meu, ca sa il scot din tara si sa plecam impreuna cu autocarul in UK. Eu voi ramane acolo pentru a studia la o universitate.
Parintii mei locuiesc tot in UK, deci voi sta cu ei, insa fratele meu va trebui sa se intoarca in Romania pentru a incheia clasa 12 de liceu. Intrebarea mea este: are voie sa se intoarca singur cu avionul, sau trebuie insotit de un adult? Doar mama mea ar putea pleca cu el, sa isi ia liber o saptamana si sa se intoarca cu el in Romania.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:39, 15 August 2016
Se poate apela la un insotitor din partea companiei de zbor, i se plateste bilet, s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea in tara a unui minor neinsotit magop magop fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu avionul DanielP DanielP Buna ziua, Am un nepot de 12 ani care doreste sa calatoareasca cu avionul de la Bologna la Bucuresti insotit de fratele lui de 20 ani. Intrebarea mea este, ce ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)