avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Procedura vanzare produse handmade PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Procedura vanzare produse handmade PFA

Buna ziua,
Am o cunostinta care detine PFA pe partea de realizare bijuterii handmade. Ea nu are timp sa le vanda. Detine codul caen necesar vanzarii acestor produse realizate de ea in afara pietelor, chioscurilor, standurilor. Intrebarea mea este: care este forma prin care eu, prietena a acelei persoane, pot sa ii vand produsele, sa zicem pe strada (dupa ce ia autorizatie), fara sa ma angajez la ea. Se poate printr-o delegare sau doar daca imi face cim, sau exista alta metoda?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lavinia_gmx , utilizator 09:16, 18 August 2016
Cu contract de munca sau cu un pfa cu activitate de comert al dumneavoastra pe care apoi sa obtineti acea autorizatie pentru comert stradal si sa cumparati produsele facute de la acea persoana cu pfa.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)