avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Sunt o persoana pensionata pe caz de boala gradul III . La data de 24 septembrie 2016 împlinesc varsta de 60 de ani. Vechimea in munca este de 30 de ani si 3 luni. Din acestia 7 ani si o luna lucrati in grupa a II-a. Stagiul de cotizare este de 32 de ani, 6 luni si 15 zile. Doresc sa stiu când ies la pensie pentru limita de varsta.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2016
valy1950, utilizator
Cel mai recent răspuns: valy1950 , utilizator 15:32, 16 August 2016
Veti fi trecuta la limita de varsta incepand cu 24/03/2017.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata leed_zeppelin leed_zeppelin buna ziua, sunt nascut in anul 1952,lucrez din septembrie 1971 in aceeasi unitate,fara intrerupere (7 ani in gr.II-a de munca iar restul gr.III-a.) As dori sa ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie alexandrucosmin alexandrucosmin Sunt nascut in 09 1952 si am 32 de ani jumatate cotizati din care 24 de ani si 3 luni in grupa a II. am facut armata 1 an si 4 luni. Va rog frumos sa-mi ... (vezi toată discuția)