avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

Daca am avut in ultimi 2 ani 2 CIM determinate si acum a expirat dar in aceasta perioada am numai 11 luni si 14 zile cumulate lucrate beneficiez de ajutor de somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:34, 17 August 2016
Trebuie sa aveti cel putin 12 luni de stagiu de cotizare la somaj in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI daca am fost incadrat in muca pe perioada determinata la expirarea celei de a doua prelungiri nu mi se mai prelungeste contractul pentru ca este reducere de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pvs pvs Am un prieten care a fost viceprimar pana in august 2010. In 2011 a lucrat 9 luni la o societate angajat cu contract pe perioada determinat. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)