Va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a stabili succesiunea pentr 3 bunuri imbobile aflate in urmatoarea situatie :
- teren 1 - un singur mostenitor- pentru care am contractul de vanzare cumparare si chitanta . Nimic de la primarie sau de la taxe si impozite locale . Posibil ca pe acest teren cineva sa fi construit o cladire insa nu a avut o semnatura din partea mostenitorilor de drept.
- teren 2 - un singur mostenitor - am de la primarie procesul verbal de punere in posesie emis in 1994 .
- teren 3 - 5 mostenitori - am de la arhivele statului un document unde se arata ar trebui sa fie impartit la 5 . Din surse nu neoficiale , pentru acest teren atribuirea ar fi fost facuta doar catre 2 mostenitori si terenul deja vandut. Se mai poate face ceva in acest caz ?
in primul rand trebuie spus cat timp a trecut de la deschiderea succesiunii, adica de la deces, in functie de acest lucru se poate discuta daca mai sunteti sau nu in termen si in ce conditii.
succesiunea trebuie realizata pentru primele doua dupa bunicul - decedat in 2004, iar pentru terenul nr 3 - bunicul este unul din cei 5 mostenitori . Nu am data decesului.
Intabulare teren
f71l82m28
Buna ziua!
Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Mostenire parinti
cerneadorin
Fratele bunicii mele a vandut un teren in septembrie 1994 provenit de la parintii lor in baza unei adeverinte de punere in posesie emise de primarie fara ca ... (vezi toată discuția)