avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcule intrastat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcule intrastat

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:

Termen de livrare EXW,tara de origine Italia ,tara de expediere Bulgaria
-val transport 2190 lei(484 euro)
-costul transportului include chelt.de asigurare pe acaeasta ruta .
-valoare vanzare produs 46011 lei

cum calculez valoarea statistica.

Va rog din suflet ,poate ma ajuta si pe mine cineva
Cel mai recent răspuns: tudoriulian10 , utilizator 15:01, 19 August 2016
chiar nu stie nimeni ?
din ce am citit in manualul intrastat la val fact se adauga transportul ,insa trebuie sa mai adaug ceva legat de km din Italia pana la granita (nu stiu cum se calculeaza)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia intrastat teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o modalitate de completare declaratie intrastat pentru autoturism sh din germania, de unde iau urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Intrastat dianacrisan dianacrisan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: Am urmatoarea situatie: - furnizorul trimite marfa din Germania EXW, noi nu includem in pretul de ... (vezi toată discuția)
Declaratii intrastat 2020+cont eori monyicutza monyicutza Buna ziua! Luna aceasta este pentru prima data cand intocmesc o declaratie de intrastat pentru firma la care lucrez, pana acum a intocmit declaratiile un ... (vezi toată discuția)