avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... consultanta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

consultanta

Cumnatul meu este de origine albaneza si este casatorit cu o cetateana romana de 8 ani.In acest moment el poseda carte de rezidenta emisa de statul roman care expira peste 2 ani.Momentan el lucreaza in strainatate si este interesat daca poate obtine pasaport romanesc si ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:11, 22 August 2016
Nu poate obtine pasaport romanesc deoarece nu este cetatean roman.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea dreptului de sedere in romania angajat angajat Prietenul meu este cetatean american si va veni in Romania pentru a locui impreuna, iar in scurt timp o sa ne casatorim. Va rog sa imi spuneti : - de ce acte ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate: este necesara pentru pasaport cu rezidenta in olanda? luizaABC luizaABC Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - momentan am rezidenta permanenta in Olanda (aici locuiesc si muncesc); am permis de rezidenta valabil - ... (vezi toată discuția)
Carte provizorie amodern2 amodern2 Sint cetatean Roman/American ,am pasaport Romanesc dar expirat, buletin dar expirat,am certificate de nastere si de casatorie Romanesti, cum pot obtine Carte ... (vezi toată discuția)