avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salar iulie cu concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salar iulie cu concediu medical

buna ziua. as dori sa imi spuneti cat ar trebui sa iau salar pe luna iulie, avand in vedere ca am avut 8 zile de concediu medical, cu 75%, perioada 15.08-26.08, salar net 2400 si brut 3999. Nu am avut concediu medical in ultimele 12 luni. Salarul e acelasi in fiecare luna. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 23:24, 18 August 2016
ATENTIE! Ati mai deschis un topic cu aceasta tema doar ca vi s-a solicitat sa precizati perioada cm ,pt aceasta nu era necesar sa deschideti acest topic nou,ci trebuia sa continuati pe topicul deschis.Va rog sa postati acolo informatia,aceasta postare va fi strearsa!
Topicul il gasiti in "Salarii si Fiscalitate"

Ultima modificare: Joi, 18 August 2016
ContSters400311, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu diacar diacar buna ziua. as dori sa imi spuneti cat ar trebui sa iau salar pe luna iulie, avand in vedere ca am avut 8 zile de concediu medical, cu 75%, salar net 2400 si ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical anna_mariac anna_mariac buna ziua,ma ajutati va rog cu un calcul pentru concediu medical? din data de 19 dec am intrat in concediu medical,deoarece nu mai am voie sa lucrez fiind ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 21 de saptamani si de pe 29.11 pana luni 04.12 sunt internata in spital cu iminența de avort ( contractii si sangerari ). Nu ... (vezi toată discuția)