avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru deschiderea unui magazin de piese ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru deschiderea unui magazin de piese auto?

Buna ziua,

Doresc sa dechid un magazin de piese auto.
Firma este deja infiintata (este un SRL-D). Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere pentru un spatiu. (mentionez ca este un spatiu cu destinatie comerciala si nu se afla intr-un bloc de apartamente sau intr-o cladire locuita).
Care sunt urmatorii pasi, ce aprobari sunt necesare pentru functionare si care sunt costurile aproximative ale acestor aprobari?

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Transformare ii(intrep>ind>) in srl? mitika255 mitika255 se poate asa ceva?daca nu care este procedura de infiintare srl?eu in prezent detin o ii am un magazin de piese auto dar din cauza ca nu sunt persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mondan mondan Buna seara, as dori sa va intreb si eu urmatoarele: Doresc sa deschid o societate,care va activa intr un sediu,unde accesul este comun.Sediul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.caut si eu raspuns la urmatoarea intrebare: intr-un ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna ziua.caut si eu raspuns la urmatoarea intrebare: intr-un apartament situat la parterul blocului s-au facut modificari(a fost extinsa suprafata acestuia cu ... (vezi toată discuția)