Buna seara,
as dori sa va intreb si eu urmatoarele:
Doresc sa deschid o societate,care va activa intr un sediu,unde accesul este comun.Sediul este proprietate personala,doar accesul comun.Ptr infiintare si evident functionare am nevoie de acordul tuturor?!
Spatiul este un garaj pe care doresc sa il reamenajez. Garajul este aferent apartamentului proprietate personala, parte dintr-o cladire cu mai multe apartamente. Accesul la garaj se face prin curtea comuna. In acest spatiu doresc sa deschid un cabinet de cosmetica / intretinere corporala. As dori sa stiu de asemenea care sunt actele / aprobarile necesare pentru infiintarea acestui tip de societate.
Infiintati societatea avand ca obiect principal de activitate ce doriti sa faceti, spre exemplu aveti codul CAEN 9602 - coafura si alte activitati de infrumusetare sau 9604 - activitati de intretinere corporala. Documentele necesare infiintarii le gasiti pe site-ul registrului comertului la rubrica formalitati - persoana juridice - infiintari societati. Va va trebui acordul vecinilor pentru ca sediul social il veti stabili in apartament.