avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul dobanda hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul dobanda hotarari judecatoresti

Buna ziua. Angajatii mei tocmai au castigat prin hotararea judecatoreasca acordarea si a dobanzilor pentru 2 sporuri in suma de 50% din incadrare pentru perioada ian 2005 - oct 2009. Problema mea este ca nu stiu cum sa calculez dobanda. In hotarare nu se precizeaza de capitalizare nimic, doar de dobanda legala. In ceea ce priveste dobanda legala am gasit la bnr un calculator care nu stiu cat de util este... poate stie cineva. Ma intereseaza sa stiu si daca la calculul dobanzilor ma leg cumva de transele acordate(sporurile taiate in per ian 2005 - oct 2009 au fost platite in transe actualizate cu rata inflatiei, - 5% in 2012,10% in 2013, 25% in 2014, 25% in 2015, 35% in 2016 , drepturi castigate printr-o alta hotarare judecatoreasca) actualizare cu rata inflatiei. Se calculeaza pe fiecare luna in parte din per ian 2005 - oct 2009?

va rog sa ma indrumati. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata dobanzi invatamant-esalonare daca procesul e pronuntat in dec.2014??? auralore auralore Avem castigat procesul pentru acordarea dobanzii legale pentru hot.judecat.ce au fost esalonate pe 5 ani. Pronuntarea hotararii aste in decembrie 2014. In ... (vezi toată discuția)
Acordarea inflatie la drepturi salariale obtinute h.j. andreianca andreianca In data de 21 septembrie 2022 am castigat in instanta definitiv drepturi salariale pentru perioada 09.11.2018-11.03.2022. In baza Ordonantei de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marianavacaru marianavacaru In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)