avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractori balta de pescuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractori balta de pescuit

Buna seara. Detin in concesiune o balta de pescuit si intampin probleme cu un grup infractional cu antecedente penale, care ma viziteaza in numar mare (10-15 persoane). De cele mai multe ori, ma plimb cu barca cu motor in zona lor, provocand disiparea pestilor. Insa, nu intotdeauna pot sa apelez la aceasta metoda, deoarece incep sa ma ameninte "ca imi da in cap", "ca ma lovesc", ceea ce se si intampla, ptr ca incep sa arunce cu pietre. Sunt insotit in aceste plimbari de 4 ciobanesti germani, dar, nefiind o persoana violenta si certareata, simt ca ma domina, neputand sa le fac fata. Ce metode, ce instrumente credeti ca mi-ar fi de folos, fara ca sa intru sub incidenta legii?

Am facut reclamatii si la politia din sat, dar fara prea multe rezultate.
Cel mai recent răspuns: gigiavo , utilizator 14:58, 22 August 2016
Înțeleg ca încalcă o proprietate privata.
Sunați la 112 când mai vin.
Apoi veți face plângere penala după ce ii prind.
Daca cineva va fura luati masuri. De fiecare data ii filmati si ii reclamati la 112. Luati aparat mai bun care sa permita si o buna recunoastere a personajelor.
Nu cred că trebuie să faceţi dreptate singur, se ocupă organele abilitate, dumneavoastră trebuie doar să sesizaţi fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare decizia cjue de obligativitate a deținerii rca, chiar dacă vehiculul nu este folosit și este parcat pe o proprietate privată? latka latka Cum vi se pare decizia CJUE de obligativitate a detinerii RCA, chiar daca vehicolul nu este folosit si este parcat pe o proprietate privata ?Cred ca aproape ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)