Bună seara,am un prieten ce a avut un eveniment nefericit cu o duduie..Azi se afla intr-o intersecție dirijată se deplasa pe direcția inainte cand din partea stângă a intrat o duduie in el (avea si ea verde la semafor dar nu a acordat prioritate)..ia zis amabil sa mearga la politie sa declare accidentul..aceasta a refuzat pe motiv ca se grabeste si ia dat asigurarea dumneaei de la masina..Acesta a fost la un service auto..si a fost refuzat pt.repararea masinii pe motiv ca firma la care are doamna asigurarea..e in faliment..si nu se baga! Eu nu sunt in țară..dar l-am sfatuit sa se ducă totusi la politie sa declare accidentul..si sa o sanctioneze pe doamna conform legii pt.neacordare de prioritate..cand a ajuns acolo polițiștii deja stiau despre ce este vorba..si iau zis ca nu are ce face..ca legal doamna are asigurare si nu e vina lor ca firma de asigurari e in faliment! Ceea ce m-a făcut să cred ca ceva nu e in regula..este faptul că nu s-a intocmit proces verbal iar doamna nu a fost sancționată pt.neacordare de prioritate..totuși e vorba de un accident!..Ce trebuie sa facă acum prietenul meu pt.a-si repara masina..avand o situatie financiara nu prea buna(2copii si salarii de Romania)..va multumesc!